Precis allt! Allt jag har lärt mig under de här åren på Proffice tar jag med mig. Den största lärdomen är nog att jag har lärt mig att hantera tuffa situationer på ett professionellt sätt.

Jag har börjat plugga och hoppas på en framtid inom musik och event, och kommer att ha nytta av min erfarenhet från åren på Proffice. De har varit lärorika – absolut.

Jag har jobbat för Proffice i tre omgångar sedan jag var 19. Mellan Profficeperioderna har jag varit ute och rest. Varje gång som jag har kommit hem har jag kontaktat Proffice det första jag har gjort. Jag känner mig bekväm på Proffice och har haft en helt underbar chef, så det har varit en självklarhet att komma tillbaka.

Jag har alltid jobbat i poolen, vilket innebär att man hoppar runt på olika arbetsplatser med kort varsel. Mitt kortaste uppdrag var två timmar, det längsta fyra veckor. För mig har omväxlingen varit grejen – att inte behöva åka till samma jobb varje dag.

Arbetsuppgifterna är ganska lika på de flesta ställen, men kulturen kan vara olika. På vissa ställen är det strikt, på andra mer avslappnat. Som konsult behöver man vara anpassningsbar. Social kompetens är ett måste, eftersom man möter människor hela dagarna.

För att göra ett gott intryck på ett nytt ställe gäller det att göra ett bra jobb, komma i tid, följa rutinerna och vara trevlig – då går allt att fixa.