Man ska aldrig underskatta vikten av en god stämning på jobbet. Rudolf Bayramjan är lagerkonsult för Proffice och är för tillfället på uppdrag hos Koivunen bildelar.
– Jag trivs väldigt bra. Att gå till jobbet känns som att gå och träffa sina polare, berättar han.

En lättsam och bra stämning gör ofta en arbetsgrupp effektiv, innovativ och får varje enskild individ att prestera maximalt på jobbet. Ett team som fungerar tillsammans kan lyfta en hel arbetsplats.

– Vi är ett bra gäng – både de anställda och vi från Proffice. Vi smälter bra ihop och vi har mycket gemensamt, vilket gör det lättare att komma närmare varandra. Jag har fått vänner här som jag även hänger med privat, konstaterar Rudolf.

Passionen för bilar och förmånen av bra rabatter på bildelar vägde tungt när Rudolf Bayramjan valde uppdraget. Han gillar också den uppmuntran som Proffice ger vid väl utfört arbete.
– Vi får omedelbar feedback och jobbar vi bra ökar förtroendet successivt. Det känns även som att det finns möjligheter här eftersom Proffice täcker väldigt många olika områden. Jag gillar flexibiliteten i och med att man får jobba på olika tider och på olika ställen.

På Koivunen bildelar får Rudolf Bayramjan köra truck, vara ordermottagare, inventera och ofta delta på företagets avstämningsmöten.
– Trucken är lagrets go-cart, skojar han och fortsätter:
– Det känns bra att företaget låter oss få vara med på mötena, det visar att de har förtroende. Det är inte heller någon som står och tittar över axeln, vilket är väldigt bra. Vi i teamet löser det mesta själva. Vi ses varje morgon, delar upp dagens arbete och ser till att allting fungerar.

En stark motivator för Rudolf Bayramjan är att han införlivas i beslutsprocesserna på företaget om han visar framfötterna. Och även om det är kul att testa nya arbetsplatser är Rudolf gärna kvar hos nuvarande uppdragsgivare.
– Varför ändra på något som fungerar bra, frågar han retoriskt.

Om Rudolf

Namn: Rudolf Bayramjan
Ålder:
22 år.
Familj:
Bor själv
Bor:
Frösunda
Gör:
Lagerkonsult
Gillar:
Snabba bilar och allt som handlar om IT