Min framtid ser jag hos Proffice. Jag trivs så bra och Proffice är ett företag som ger möjligheter. Jag vill jobba med människor. Att coacha och få andra att må bra – det är det jag brinner för.

Jag har studerat och jobbat samtidigt. Som Profficekonsult har jag jobbat som lagerarbetare, och haft i princip alla uppgifter som finns på ett lager – plocka varor, lasta ... När jag sedan fick förtroendet att vara ställföreträdande konsultansvarig, eller service delivery manager som det heter, under sommaren kändes det förstås jättekul. Jobbet innebär ansvar för alla våra konsulter på lagret, och att se till att den dagliga driften fungerar.

Jag har läst service management, en tvärvetenskaplig utbildning med fokus på ledarskap, och min magisteruppsats är snart klar. Även om jag snart får min examen, är mitt personliga mål att studera lite till, eftersom jag vill få mer av finansbiten.

Att plugga och samtidigt jobba gör att jag inte behöver ta studielån. Lönen har jag klarat mig bra på, vilket gör att jag kan börja på noll, inte på minus, efter studierna. Visst har det funnits perioder då det varit extra intensivt och tufft att både jobba och plugga, men jag har en väldigt bra relation till min konsultchef och Proffice har visat stor förståelse för mina studier.

Det har alltid löst sig. Tidigare jobbade jag för andra bemanningsföretag, och den stora skillnaden när Proffice tog över all bemanning här, var just förståelsen för mig och för studierna, och kontakten med min chef. Det har funnits en flexibilitet som gjort att det har fungerat galant.