I hela 17 år har Marianne Hässlén jobbat som konsult på Proffice.
– Som konsult behöver du gilla utmaningar och möjligheten att se många olika arbetsplatser, säger Marianne.

Sedan Marianne började på Proffice har hon fått uppleva insidan av många organisationer. Sedan mars 2014 arbetar hon på ICA:s kundtjänst, där hon kommer att fortsätta fram till kommande sommar. Hennes långa karriär inom Proffice har inneburit både korta och långa uppdrag.
– Jag har fått se och uppleva mycket som jag annars aldrig skulle ha fått se, och att jag jobbat här i 17 år är ett tecken på att jag trivs som konsult. Ibland måste du snabbt sätta dig in i ett nytt arbete med andra arbetsuppgifter hos en ny kund, vilket är utvecklande och utmanande i vardagen. Den enda nackdelen är att jag ibland har velat stanna längre på ett företag för att jag trivts bra i jobbet och med mina kollegor, men å andra sidan får jag ständigt träffa nya människor och det är något som driver mig.

Som längst har Marianne arbetat 12 år på ett stort internationellt teknikföretag – att arbeta som konsult behöver alltså inte innebära att du ständigt hoppar mellan olika jobb.
– Fördelen med att vara på en och samma arbetsplats ett längre tag är att jag lär känna företaget och mina arbetskollegor väldigt bra. När mitt jobb upphörde efter 12 år kändes det skönt att ha Proffice, då kan jag fortsätta mitt uppdrag hos en annan kund utan att behöva leta mig vidare på egen hand. När du arbetar som konsult har du alltid Proffice bakom dig, om du inte trivs och vill gå vidare till en annan arbetsplats så slipper du säga upp dig. Med hjälp av Proffice är det lätt att ta sig vidare på karriärstegen.