Att få ett nytt jobb gick mycket snabbare än jag hade vågat hoppas på. Tre veckor efter att jag flyttat till Oslo började jag mitt nya arbete.

Vi flyttade till Oslo när min sambo fick nytt jobb här. För mig kändes ganska självklart att börja söka via bemanningsföretag, eftersom många jobb går via dem i dag.

Jag registrerade mitt cv hos Proffice och sökte ett jobb som de lagt ut. De kontaktade mig och jag fick komma på intervju.

Jag fick en bra känsla och redan under intervjun tog de fram andra tjänster som kunde passa. En vecka senare kom jag på intervju på det kundcenter jag är på i dag, och efter ytterligare en vecka kunde jag börja.

Mina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder med olika frågor via mejl och telefon. Jag trivs jättebra, det är en bra arbetsplats och kollegorna är trevliga. Jag har jobbat i bemanningsbranschen sedan jag slutade gymnasiet. Eftersom jag inte visste vad jag ville göra, och inte var motiverad att plugga vidare, var det perfekt att få pröva olika jobb för att se vad jag trivs bäst med. Ganska snabbt hamnade jag inom kundservice och märkte direkt att jag tyckte om det.

Jag gillar att hjälpa människor. Branschen är bred och det finns många vägar att gå. Mitt mål är att få större ansvar. Genom att pröva olika jobb har jag fått mycket kunskap. Jag har lärt mig mycket, till exempel att hantera olika människor, och jag har fått många nya kontakter.