En människa jobbar i snitt cirka 10 000 dagar i sitt yrkesliv, på Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Som anställd ska man känna att man trivs på sin arbetsplats och framför allt att man har möjlighet att utvecklas.

Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Uppdragets längd kan vara kort eller långt, heltid eller deltid, beroende på vad det är du jobbar med, vad kunden har för behov och dina egna önskemål.

Våra kunder är allt från globala storkoncerner och statliga myndigheter till mindre företag och offentlig verksamhet. Vi erbjuder många jobb inom olika branscher runt om i Sverige med utgångspunkt från runt 80 lokala kontor. Är du intresserad av att jobba i något av våra grannländer så hjälper vi dig med det. Vi är en nordisk koncern med verksamheter i både Norge, Finland och Danmark.

Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter och våra konsultchefer är duktiga coacher när det gäller ditt val av jobb. De ser möjligheter i dig och hjälper dig att hitta jobbet som passar dig bäst. Du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du får ett utvecklande och spännande CV.

En trygg anställning

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Bemanningsföretagen och har avtal med samtliga förbund inom LO på kollektivsidan samt Unionen och Akademikerförbunden för tjänstemän. Som konsult hos Proffice omfattas du därmed av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Du har alltså samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, men fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Möjlighet att utvecklas

Många av våra konsulter säger att de inte bara utvecklats som personer utan att de också har fått ett rikare och roligare privatliv, dels genom alla de vänner de fått som konsulter, dels genom alla kontakter som skapats. Att vara på arbetsplatser med skiftande storlek och inriktning innebär inte bara att du utvecklar din egen yrkeskunskap – det betyder också att du träffar massor av människor som i sin tur har breda kontaktnät. Det är inte speciellt ovanligt att våra konsulter erbjuds anställning på de företag som de är inhyrda hos.