Söker du jobb som sjuksköterska? Välkommen till en arbetsgivare där du blir sedd av chefen och där du får uppskattning för ditt jobb.

Som sjuksköterskekonsult för Proffice Care får du din egen konsultchef som ser till att du får intressanta och utvecklande uppdrag. Där du vill, när du vill. Din konsultchef jobbar med ett begränsat antal medarbetare, för att kunna ge dig maximalt stöd.

Du väljer själv hur du vill jobba som sjuksköterska med oss: som anställd, som underleverantör med eget företag eller som kandidat för rekrytering till fast anställning hos våra kunder.

Vi har intressanta uppdrag inom i princip alla specialistområden i Sverige och Norge.  Våra kunder finns inom såväl landsting som kommun samt hos privata vårdgivare. Vi har alltid behov av kompetenta resursläkare och våra konsultchefer har lång erfarenhet av att matcha rätt kompetens mot rätt uppdrag.

Om du är intresserad av att arbeta som sjuksyster för oss kan du fylla i en intressanmälan nedan så kontaktar vi dig för att gemensamt diskutera vilka uppdrag som passar för dig. Vi har ett stort flöde av uppdrag och genom att ha kontakt med våra konsultchefer kan du skräddarsy en lösning för dig och matcha dina önskemål direkt när ett uppdrag dyker upp