Om du har ett eget företag och vill jobba som sjuksköterska/vårdpersonal för oss går det självklart bra. Nedan kan du läsa om hur det praktiskt fungerar.

Vad behöver vi från dig?

För att kunna presentera dig för våra kunder behöver vi få in några dokument från dig.

  • CV med 2 referenser
  • Kopia på ID-handling
  • Kopia på ev legitimation samt specialistbevis
  • Kopia på ditt registreringsbevis gällande ditt bolag

Kontakta en konsultchef så får du information om vad just du behöver skicka in eller komplettera med.

Har du inget CV så kan du göra enkelt skapa ett utifrån nedan mall.

Du hittar vår CV-mall här.

Vad krävs för att jobba för oss?

En svensk legitimation och minst ett års erfarenhet av svensk sjukvård krävs.

Fakturering

Som underkonsult åt Proffice Care har du ingen anställning utan fakturerar själv för de timmar du arbetat. Du ansvarar då själv för skatter, försäkringar och avgifter som ska betalas in.

Vi ser gärna att du fakturerar oss en gång per vecka. För att förenkla för dig rapporterar du din tid i fakturan. Om du arbetar via eget bolag gäller utbetalning enligt avtal. Proffice Care betalar din ersättning utifrån din faktura.

Det är viktigt att rätt information finns med på fakturan därför har vi tagit fram en fakturamall för att underlätta ditt arbete.

Fakturamallen hittar du här.

Fakturan skickar du in till profficecare@profficecare.se

Vid mertid/övertid är det viktigt att du får det godkänt av verksamhetschef.

Resor och boende

Om du vill kan Proffice Care  hjälpa dig att ordna med resa och bostad. Din konsultchef ger dig information om bostad och resor i samband med uppdraget.

Hälsodeklaration

Har du arbetat inom sjukvården eller själv sjukvårdats utanför Norden de senaste sex månaderna måste du göra MRSA-odling innan du byter arbetsplats. Ta kontakt med din konsultchef för mer information.

E-legitimation

SITHS-kort är en tjänstelegitimation för både fysisk och elektronisk identifiering. SITHS är anpassat till alla nationella tjänster inom e-hälsa, vilket gör att du kan komma åt information och logga in i system vart du än befinner dig i landet. Syftet med SITHS-kort är framförallt för att uppfylla nationella krav på säkerhet och identifiering i system där patientinformation hanteras.

För dig som arbetar via bemanningsföretag krävs att du har ett SITHS-kort alternativt ID-kort med e-legitimation. SITHS-kortet skall alltid medtas på ett uppdrag med befintliga pinkoder.

Ta kontakt med din konsultchef så hjälper vi dig med ett Telia-e-leg samt ett Siths-certifikat.

Försäkringar

Om du är underkonsult är det nödvändigt att du tecknar en ansvarsförsäkring för ditt företag.

Intresserad av att starta eget bolag

Är du intresserad av att starta företag och jobba som underleverantör till oss? Vi erbjuder ett kostnadsfritt rådgivningssamtal i samarbete med PWC. Kontakta oss för att få veta mer.

Utländskt bolag

Det går bra att använda sig av sitt utländska bolag så länge det bolaget är registrerat för svensk F-skatt. Det gör du enklast genom att kontakta utlandsskattekontoret.

Intresseanmälan

Vi hjälper dig gärna med att hitta uppdrag som passar just dig. Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Har du inget CV färdigt? Då är du välkommen att ta kontakt direkt med våra konsultchefer.