Om du har ett eget företag och vill jobba som resursläkare för oss går det självklart bra. Nedan kan du läsa om hur det praktiskt fungerar.

Vad behöver vi från dig?

För att kunna presentera dig för våra kunder behöver vi få in några viktiga dokument från dig.

  • CV med 2 referenser
  • Kopia på legitimation
  • Specialistbevis och kopia på ID-handling
  • Kopia på ditt registreringsbevis gällande ditt bolag

Om du är osäker, kontakta en konsultchef så får du information om vad just du behöver skicka in eller komplettera med.

Har du inget CV så kan du göra enkelt skapa ett utifrån nedan mall.

Du hittar vår CV-mall här.

Vad krävs för att jobba för oss?

Svensk legitimation och minst ett års erfarenhet av svensk sjukvård.

Fakturering

Vi ser gärna att du fakturerar oss en gång per vecka. För att förenkla för dig rapporterar du din tid i fakturan. Om du arbetar via eget bolag gäller utbetalning enligt avtal.

Det är viktigt att rätt information finns med på fakturan därför har vi tagit fram en fakturamall för att underlätta ditt arbete.

Fakturamallen hittar du här.

Fakturan skickar du in till profficecare@profficecare.se.

Vid mertid/övertid är det viktigt att du får det godkänt av verksamhetschef.

Resor och boende

Om du vill så hjälper Proffice Care dig med att ordna resa och bostad. Din konsultchef ger dig information om bostad och resor i samband med uppdraget.

Hälsodeklaration

Har du arbetat inom sjukvården eller själv sjukvårdats utanför Norden de senaste sex månaderna måste du göra MRSA-odling innan du byter arbetsplats. Ta kontakt med en konsultchef för mer information.

E-legitimation

SITHS-kort är en tjänstelegitimation för både fysisk och elektronisk identifiering. SITHS är anpassat till alla nationella tjänster inom e-hälsa, vilket gör att du kan komma åt information och logga in i system vart du än befinner dig i landet. Syftet med SITHS-kort är framförallt för att uppfylla nationella krav på säkerhet och identifiering i system där patientinformation hanteras.

För dig som arbetar via bemanningsföretag krävs att du har ett SITHS-kort alternativt ID-kort med e-legitimation. SITHS-kortet skall alltid medtas på ett uppdrag med befintliga pinkoder.

Om du vill jobba som underleverantör till oss så kan våra konsultchefer hjälpa dig med ett Telia-e-leg samt ett Siths-certifikat.

Försäkringar

Om du är underkonsult är det nödvändigt att du tecknar en ansvarsförsäkring för ditt företag. Vill du veta mer om det, klicka här.

Utländskt bolag

Det går bra att använda sig av sitt utländska bolag så länge det bolaget är registrerat för svensk F-skatt. Har du inte F-skatt kan du lösa det genom att kontakta utlandsskattekontoret.

Har du inget eget bolag än?

Är du intresserad av att starta företag och vara underleverantör hos oss? Vi erbjuder ett kostnadsfritt rådgivningssamtal i samarbete med PWC. Kontakta oss för att få veta mer.

Intresseanmälan

Vi hjälper dig gärna med att hitta uppdrag som passar just dig. Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Har du inget CV färdigt? Då är du välkommen att ta kontakt direkt med våra konsultchefer.