Vi hjälper offentliga och privata vårdgivare med kompetent personal när och där de bäst behövs. Genom oss kan du hyra en läkare för kortare insatser på bara några timmar eller några dagar, till flera år.

Vi har en mängd specialister bland annat inom allmänmedicin, psykiatri och radiologi. Oavsett om du behöver spetskompetens, hjälp med att driva tillfälliga vårdavdelningar eller att korta operationsköerna så har vi rätt personal.

Genom att förmedla skickliga och kompetenta läkare bidrar vi till en effektivare och bättre vård – och skapar en vårdkvalitet som gagnar både personal och patienter. Våra läkare är noga utvalda för att kunna erbjuda dig bästa möjliga förstärkning.

Vi ger dig flexibilitet och valfrihet. Det är också precis det som attraherar de bästa läkarna idag.

Hyr läkare, smidigt och kostnadseffektivt

Med vår hjälp får du bättre kontroll på dina kostnader. Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar övergår delar av din fasta personalkostnad till rörlig och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet.

Hyr en läkare från oss och få en jämnare arbetsbelastning – smidigt och kostnadseffektivt.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Ring oss på 0771 60 60 60 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.