Proffice Mining hittar den kompetens du behöver, när du behöver den, där du behöver den. Vårt erfarna rekryteringsteam är specialiserat på rekrytering och bemanning inom gruvindustrin. Vi ger dig snabb bemanning av volymtjänster som till exempel gruvarbetare, chaufförer och maskinförare likväl som vi rekryterar chefer, specialister och ingenjörer.

Gruvfyndigheterna finns ofta i regioner med låg befolkningstäthet. Därför måste arbetskraften ofta hämtas från andra ställen. Vi har ett brett nätverk och processer för att rekrytera där kompetensen finns. Det kan vara i Sverige, Östersjöregionen eller genom globala kandidatregister, så långt bort som i Kanada och Australien.

Vårt arbetsfält spänner över hela gruvnäringen. Det innefattar gruvbolagens samarbetspartners och leverantörer i lika hög grad som gruvbolagen och de bolag som förädlar de utvunna råvarorna.

Låter det intressant? Boka ett möte med oss genom att ringa 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig inom kort!