Vårt dotterbolag Antenn Consulting erbjuder omställningstjänsterna: rehabomställning, outplacement och karriärutveckling. Företag i förändring kan få stöd med Talent Management, Performance Management och Change Management.

Antenn har lång erfarenhet av att ge fackliga företrädare, HR, chefer och medarbetare kunskap om förändringsledarskap och svåra samtal. Erbjudandet utformas helt efter de unika behov som finns på arbetsplatsen.

Vid omställning av medarbetare krävs lösningar som ser till både individens och företagets bästa. Antenns erfarna coacher ser till individens behov och kan matcha individen med lämpliga jobb och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt möter Antenn företagens behov att agera effektivt med anpassade lösningar.

Antenn bidrar med stöd och coachning som är grundad i mångårig erfarenhet och hög kompetens.

Metod som leder till resultat

Coachningen sker utifrån en väl beprövad metodik, där målet är att deltagaren så snabbt som möjligt ska hitta ett nytt arbete utifrån sin kompetens och sina önskemål. Och metoden leder till resultat – nära nio av tio har ett nytt arbete inom sex månader.

Förklaringen är god förståelse för individen tillsammans med ett starkt jobbfokus och proaktivt arbetssätt där arbetsgivarnas lokala behov tidigt upptäcks.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med omställning. Ring oss på 020-170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig. Du kan även läsa mer på www.antenn.se.