Idag är både rätt kompetens och möjlighet till snabb anpassning viktiga framgångsfaktorer för att företag och organisationer ska vara konkurrenskraftiga. Vi hjälper dig att växa och utvecklas oavsett om din organisation väljer att hyra eller rekrytera personal.

Bemanning

Med svängande konjunkturer blir det allt svårare att planera för framtiden. Genom att anlita Proffice för bemanning får du en flexibel personalstyrka och kan anpassa resurserna utifrån behov oavsett om det handlar om några timmar, en vecka eller ett år. Genom att hyra in en konsult slipper du lägga tid och resurser på en rekryteringsprocess, ta ansvar för lön och arbetsgivaransvar eller oroa dig för lågkonjunkturer eller sämre tider. Du hyr in personal för tiden du har behov av och betalar för de timmar vår konsult arbetar hos dig.

Rekrytering

Rekrytering bygger på kunskap, erfarenhet, metodik och engagemang. Proffice använder sig av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta de rätta kandidaterna för just din verksamhet. Vi säkerställer också att alla sökande får en bra upplevelse av rekryteringsprocessen. Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet från de områden de rekryterar inom och blir en värdefull resurs för att kartlägga ditt rekryteringsbehov och för att hitta rätt kompetenser.

Söker du personal?

Fyll i offertförfrågan nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar, måndag till fredag. Förfrågan är inte bindande.