Sök bland lediga jobb

Yrkesområde

Uppdrag i fokus

Student på jakt efter extrajobb?

Hos Proffice kan du jobba extra oavsett om du är i början, i mitten eller i slutet av dina studier. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Vi har extrajobb runt om i Sverige.

Socialchef till Olofströms kommun

Som socialchef i Olofströms kommun kommer du att vara förvaltningschef för Socialförvaltningen. Du är anställd av Kommunstyrelsen och arbetar för hela kommunens framtid. Du har det övergripande ansvaret att kvalitetssäkra, samordna, följa upp och utveckla Socialförvaltningens verksamhet. På tjänsten ligger ekonomi-, personal-, arbetsmiljö- och utvecklingsansvar.

Servicemarknadschef till Subaru

SUBARU Nordic AB söker nu en Servicemarknadschef med placering i Malmö. Servicemarknadschefen kommer att ansvara för hela vår servicemarknad/eftermarknad. Ditt uppdrag går ut på att tillsammans med ditt team nå uppsatta kvantitativa och kvalitativa mål. Du har budgetansvar och rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Teknisk Innesäljare till LK Prefab

LK Prefab fortsätter att växa och den ökade efterfrågan från kunderna erbjuder nu dig med teknisk bakgrund en varierande roll i ett marknadsledande företag. Vi söker dig som trivs med att skapa, bearbeta och bibehålla goda relationer med potentiella och befintliga kunder. Rollen innebär i huvudsak att du blir länken mellan säljarna i moderbolaget LK Systems, kunderna och den lokala produktionsenheten.