Sök bland lediga jobb

Yrkesområde

Uppdrag i fokus

Student på jakt efter extrajobb?

Hos Proffice kan du jobba extra oavsett om du är i början, i mitten eller i slutet av dina studier. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Vi har extrajobb runt om i Sverige.

Eltel söker engagerade teamchefer

Brinner du för att leverera hög service och kvalitet till kunder? Agerar du affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap? Har du en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Då är du förmodligen rätt person för oss. Eltel söker teamchefer till Falun, Karlstad Uddevalla och Göteborg.

Innesäljare/Ordermottagare till Weber

Weber Saint Gobain söker Innesäljare till sitt kundcenter-team i Göteborg. Som Innesäljare i detta team kommer du att arbeta med ordermottagning och fraktbokning av Webers produkter, registrering och utskrift av leverans- och fraktsedlar samt tullhandlingar, avrop av vissa agenturvaror, kontering av fakturor samt med merförsäljning.

Supply Planner till Fagerhult

Vi söker en Supply Planner för uppdrag hos vår kund Fagerhult Retail i Bollebygd. I rollen arbetar du med hjälp av prognoser,  materialtillgänglighet och kundorder med att planera produktionen och göra inköp/avrop av produkter. Du ansvarar för att bevaka leveranser och säkerställa att produkter dels kommer hem i tid samt levereras i tid till önskat orderdatum.