Sök bland lediga jobb

Yrkesområde

Uppdrag i fokus

Serviceinriktad personaladministratör

Vill du självständigt sköta det personaladministrativa arbetet inom en myndighet? Är du serviceinriktad och har en god förmåga att hantera och samordna ett stort antal arbetsuppgifter? Då kan som personaladministratör på institutet för språk och folkminnen i Uppsala passa dig. I rollen får du ansvar för generell personaladministration med fokus på lönehantering samt praktiska arbetsmiljöfrågor.

Sales Support till Ekman

Till Ekman & Co ABs kontor i Gävle söker vi nu en person för Sales Support som tillsammans med befintlig kollega ska arbeta som spindel i nätet för bolagets affärsåtaganden gentemot Swedpaper. Du kommer att tillhöra det europeiska Sales Support team som ansvarar för att de operativa affärsprocesserna hanteras optimalt. Du kommer att ha ett nära samarbete med Swedpaper, kunder, säljare samt interna och externa logistikfunktioner.

Stadsarkitekt till Älvdalens kommun

Som stadsarkitekt i Älvdalens kommun leder du den fysiska planeringen. Du kommer att leda det nyligen påbörjade översiktsplanearbetet samt detaljplanearbetet med stöd av vår planarkitekt. Att bidra med en långsiktig strategi och syn på hur kommunen kan utvecklas och gestaltas med fokus på hållbarhet är viktiga delar i uppdraget.

Student på jakt efter extrajobb?

Hos Proffice kan du jobba extra oavsett om du är i början, i mitten eller i slutet av dina studier. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Vi har extrajobb runt om i Sverige.