Sök bland lediga jobb

Yrkesområde

Uppdrag i fokus

Vi söker dig som vill jobba extra i kundtjänst

Vill du jobba extra i kundtjänst i Norrköping, Stockholm, Luleå eller Sundsvall?Rollen innebär att besvara inkommande kundsamtal via telefon och överträffa kundens förväntningar genom att leverera en kundupplevelse i världsklass. Innan start så får du en betald utbildning som pågår mellan 3-5 veckor beroende på kompetens.

Teamledare för lön till Matrisen i Gävle

Matrisen fortsätter att expandera och söker nu en driven teamledare inom lön till kontoret i centrala Gävle. I rollen som teamledare arbetar du med hela löneprocessen för ett antal kundföretag och är kundansvarig för dina och ditt teams kunder. Företagen verkar inom olika branscher, vilket innebär mycket omväxlande lönefrågor.

Verkstadschef till Pon Equipment

Som verkstadschef på Pon ansvarar du för att leda och fördela arbetet på verkstaden. Du säkerställer att de jobb som kommer in tas omhand, har koll på produktivitet och lönsamhet. Vidare följer du upp nyckeltal, planerar och genomför aktiviteter med fokus på ökad kundnöjdhet.

Student på jakt efter extrajobb?

Hos Proffice kan du jobba extra oavsett om du är i början, i mitten eller i slutet av dina studier. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Vi har extrajobb runt om i Sverige.