Sök bland lediga jobb

Yrkesområde

Uppdrag i fokus

Student på jakt efter extrajobb?

Hos Proffice kan du jobba extra oavsett om du är i början, i mitten eller i slutet av dina studier. Arbeta några timmar då och då, hela veckor eller en helg. Vi har extrajobb runt om i Sverige.

Sälj och marknadsansvarig till Bussgods

Bussgods söker en driven och självständig kollega som skall vara Bussgods ansikte utåt och ansvara för all sälj- och marknadsbearbetning på Sverigenivå. Du kommer att ha ett nära samarbete med de lokala länsbolagen och där de finns även de lokala säljarna. Förväntningarna på den nya rollen är också att proaktivt besöka nya kunder och teckna avtal.

Säljare till Hallpressen

Som säljare hos Hallpressen är ditt fokus att skapa och driva försäljning mot såväl nya som befintliga kunder. Tjänsten innebär att du offensivt och aktivt bearbetar lokala företag inom näringslivet i Jönköping och utanför Jönköping, säljmötet sker i huvudsak via egna bokade kundbesök. Dina arbetsuppgifter är att med högt driv skapa de mest lönsamma medialösningarna tillsammans med kunderna och att bygga långsiktiga relationer.

Direktrekrytering av terminalarbetare

Proffice Industrial & Logistics söker fler kvalificerade medarbetare till DB Schenkers personalpooler på godsterminalerna i Göteborg. Är du en lättlärd lagspelare som gillar fysiskt arbete? Har du tidigare erfarenhet inom terminal/lager och truckvana? Då kan personalpoolen vara något för dig!